Pachete de analize medicale
Cu totii stim ca e mai bine sa previi decat sa tratezi, mai ales atunci cand e vorba de propria sanatate. Pentru a preveni orice afectiune, primul pas este efectuarea de analize medicale periodice. In caz de simptome suparatoare medicul va decide suplimentarea acestor analize generale cu teste specifice in functie de patologia identificata.

Testele uzuale sunt utilizate pentru detectarea timpurie a unora dintre cele mai comune afectiuni care apar la adulti, cum ar fi boli cardio-vasculare, cancer, diabet, etc.

Rezultatele acestor teste pot oferi medicului tau curant informatii esentiale pentru a dezvolta programe de profilaxie personalizate care vor contribui la mentinerea unei stari bune de sanatate: de exemplu, un test de colesterol de rutina ar putea arata riscul de a dezvolta boli de inima; masuri preventive care privesc regulile generale de alimentatie, schimbarea stilului de viata contibuie la mentinerea colesterolului in limite normale prevenind aparitia unor boli cardio-vasculare grave.

Centrul Medical Medsana iti propune 2 PACHETE DE TESTE DE LABORATOR care au rolul de a face o evaluare a starii tale de sanatate:
PACHET ANALIZE BARBATI
 
PACHET ANALIZE FEMEI
Hemoleucograma
 
Hemoleucograma
VSH
 
VSH
Glicemie
 
Glicemie
Profil lipidic
 
Profil lipidic
TGO
 
TGO
TGP
 
TGP
Creatinina serica
 
Creatinina serica
Uree serica
 
Uree serica
Acid uric
 
Acid uric
Fosfataza alcalina
 
Fosfataza alcalina
Bilirubina totala
 
Bilirubina totala
Bilirubina directa
 
Bilirubina directa
Sodiu
 
Sodiu
Potasiu
 
Potasiu
Calciu total
 
Calciu total
Magneziu
 
Magneziu
Fier
 
Fier
PSA
 
TSH
Sumar urina biochimie
 
Sumar urina biochimie
Sumar urina sediment
 
Sumar urina sediment
VSH
Hemoleucograma
Fier
Calciu total
Sumar urina sediment
Sumar urina biochimie
Colesterol total
Bilirubina totala
Trigliceride
GOT
GPT
Creatinina serica
Glucoza serica
Rezultatele analizelor incluse in pachetele Extended Check-up si Basic Check-up se vor elibera in aceeasi zi, dupa ora 19.00, daca recoltarea este efectuata in intervalul orar 07.00 - 11.00 (de luni pana vineri).

Aceste pachete de analize pot fi efectuate in oricare dintre clinicile Medsana din Bucuresti sau Ploiesti fara programare prealabila.
Pentru infomatii cu privire la conditiile de recoltare, va rugam sa ne contactati: 021-9607 sau programari@medsana.ro
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.