Quick Access

10% reducere pentru pensionari, persoane cu dizabilități, elevi și studenți

10% reducere pentru pensionari, persoane cu dizabilități, elevi și studenți

Reducerea se acordă elevilor, studenților, persoanelor cu dizabilități, pensionarilor și poate fi obținută de către persoanele fizice, care dețîn un act doveditor valabil pe anul în curs, care atestă încadrarea în una din categoriile vizate: elevi, studenți, persoane cu dizabilități sau pensionari.

Categoriile mai sus menționate beneficiază în oricare dintre Clinicile Medsana Medsana de:

• 10% reducere la gama de servicii medicale oferite în centrele Medsana
• 7% reducere la vaccinari și testări genetice

Reducerea nu se aplică pentru administrare intralezionala medicamentoasă, York Test (mai multe testări simultane), test CÎNtec.

Beneficii:

La acest program poate participa orice persoană care nu deține un abonament individual sau la nivel de companie sau nu beneficiază de alte planuri de reducere aplicabile în clinicile Medsana (reduceri fidelitate, parteneriate).

Prin intermediul planului de reducere elevi/ studenți/ persoane cu dizabilități/ pensionari, beneficiați de o reducere de 10% la serviciile medicale disponibile în clinicile Medsana, 7% reducere pentru vaccinari și teste genetice. Nu se acordă reduceri pentru testul de intoleranță alimentară York Test (mai multe testări simultane), testul CÎNtec și administrare intralezionala medicamentoasă; acest program de fidelitate va oferă posibilitatea accesului automat la promoții și programe ulterioare.

Reducerea nu se cumulează cu alte discounturi oferite de Centrul Medical Medsana și nu se aplică pachetelor de servicii medicale cu prețuri preferențiale prestabilite.

Centrul Medical Medsana își rezervă dreptul de a modifică lista serviciilor incluse în planul de reducere elevi/ studenți/ persoane cu dizabilități/ pensionari fără anunț prealabil.