Quick Access
Medsana Prevenție

Medsana CardioCare

Medsana CardioCare, pachet de evaluare a riscului de afecțiuni cardiovasculare disponibil în clinicile Medsana.

Pachetul se adresează adulților interesați să își evalueze riscul de afecțiuni cardiovasculare și include: consultație de specialitate la medic specialist/ medic primar, electrocardiogramă cu interpretare, examen ultrasonic cardiac (ecocardiografie), analize de laborator, raport de evaluare a riscului de boli cardiovasculare și recomandări medic cardiolog.

„Afecțiunile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze de mortalitate la nivel mondial cu precădere în țările dezvoltate, din păcate România având una dintre cele mai mari incidente la nivel european, majoritatea deceselor în țară noastră fiind cauzate direct sau indirect de boli cardiovasculare. De aceea, diagnosticul precoce ajută nu doar la îmbunătățirea stării de sănătate, dar și la creșterea speranței de viață a pacienților”, declară Dr. Virgil Petrescu, Medic Primar Cardiologie, Doctor în Științe Medicale, Centrul Medical Medsana.

„Stresul, alimentația dezechilibrată și stilul de viață dezordonat sunt unii dintre principalii factori de risc ai afecțiunilor cardiovasculare, pe lângă cei genetici. Este important să ne evaluăm periodic starea de sănătate, să ne modificăm stilul de viață, să alegem echilibrul şi moderația în alimentație, să facem mișcare în mod regulat pentru a îmbunătăți calitatea vieții noastre”, declară Dr. Camelia Teleianu, Medic Primar Cardiologie, Doctor în Științe Medicale, Centrul Medical Medsana.

În plus, pacienții care, după evaluarea CardioCare vor efectua investigații suplimentare recomandate de medicul cardiolog, vor beneficia și de o reducere de 10% față de prețurile de listă.

MEDSANA CARDIOCARE: 920 RON/pachet

  1. Consult cardiologie medic specialist și medic primar
  2. Electrocardiogramă cu interpretare
  3. Ecocardiografie
  4. Pachet de analize medicale:Hemoleucograma
  5. Profil lipidic
  6. TGO
  7. TGP
  8. Uree
  9. Creatinină
  10. Glicemie
  11. Acid uric
  12. Sumar urină (biochimie + sediment)
  13. Raport de evaluare a risicului de boli cardiovasculare
  14. +10% reducere la investigațiile recomandate de medicul cardiolog în urmă efectuării pachetului

Înainte de a stabili programarea pentru serviciile medicale incluse în programele de profilaxie disponibile în clinicile Medsana, va rugăm să contactați Departamentul Relații Clienți (021-9607 sau programări@medsana.ro) pentru a consulta lista detaliată a medicilor care efectuează serviciile medicale conținute în fiecare program de profilaxie. 

Serviciile medicale incluse în pachetul Medsana CardioCare au o valabilitate de 45 zile de la achiziționarea pachetului. În cazul în care, din motive independente de Medsana, pacientul nu finalizează aceste investigații în decurs de 45 zile, Medsana își rezervă dreptul să considere că pachetul a fost efectuat și nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii. Astfel, Medsana nu va permite efectuarea investigațiilor rămase restante în ani financiari diferiți sau într-o perioada mai mare de 45 de zile de la dată achiziționării pachetului sau dată efectuării primului serviciu inclus în pachet.

Accesarea serviciilor medicale incluse în pachetul Medsana CardioCare se face cu programare prealabilă. Pentru programări și informații suplimentare, va rugăm să apelați numerele de telefon 021 9607 (București), 0244 593 017 (Ploiești) sau să ne scrieți la adresa de email programări@medsana.ro Acest nou pachet de servicii face parte din componentă de prevenție a unor afecţiuni precum cancerul de san și de col (LadyCare și LadyCare+), diabetul și obezitatea (NutriCare).