Quick Access
Medsana Prevenție

Medsana MaleCare

Organismul nostru trece prin nenumărate încercări cauzate de stilul de viață, stresului cotidian și profesional, dietă, poluarea tot mai agresivă, problemelor de zi cu zi; unele schimbări sunt mai ușor de depășit, altele ar putea avea un impact negativ asupra stării de sănătate. În plus, trecerea anilor își poate pune amprenta asupra stării de sănătate.

În clinicile Medsana din București și Ploiești este disponibil programul de profilaxie Medsana MaleCare, care are că principal scop evaluarea stării de sănătate, depistarea și investigarea amănunțită a unor posibile afecțiuni care ar putea cauza neplăceri ulterioare.

MEDSANA MALECARE: 970 RON/pachet

  1. Analize de laborator: VSH, Hemoleucograma completă, Bilirubina totală, Glicemie, TGO, TGP, Creatinină, Uree, Acid uric, Profil lipidic, Calciu ionic și total, Magneziu, Sideremie, PSA, Sumar urină (biochimie și sediment)
  2. Consultații și investigații de specialitate: EKG cu interpretare, Ecografie abdomen total
  3. Consult medicină internă (medic primar sau medic specialist)

Înainte de a stabili programarea pentru serviciile medicale incluse în programele de profilaxie disponibile în clinicile Medsana, va rugăm să contactați Departamentul Relații Clienți (021-9607 sau programări@medsana.ro) pentru a consulta lista detaliată a medicilor care efectuează serviciile medicale conținute în fiecare program de profilaxie. 

Serviciile medicale incluse în pachetul Medsana MaleCare au o valabilitate de 45 zile de la achiziționarea pachetului.

În cazul în care, din motive independente de Medsana, pacientul nu finalizează aceste investigații în decurs de 45 zile, Medsana își rezervă dreptul să considere că pachetul a fost efectuat și nu va restitui sumele neconsumate sau nu le va echivala cu alte servicii.

Astfel, Medsana nu va permite efectuarea investigațiilor rămase restante în ani financiari diferiți sau într-o perioada mai mare de 45 de zile de la dată achiziționării pachetului sau dată efectuării primului serviciu inclus în pachet.