Quick Access

Medsana Specialități medicale - Medicina generală

Medicina generală
Pentru a efectua o programare, vă rugăm selectați investigațiile dorite, precum și clinica în care doriți sa mergeți.

INVESTIGAȚII ȘI ANALIZE
Preț
Alege
SELECTEAZĂ CLINICA
Consultație medicină generală
250.00 lei
Consultație medicină generală Clinica Medsana Ploiești
145.00 lei
Control după consultație medic medicină generală (în termen de 30 de zile)
110.00 lei
Control după consultație medicină generală Clinica Medsana Ploiești (în termen de 30 de zile)
70.00 lei

* Interpretarea serviciului are natură pur medicală și analizează parametrii obținuți în urma investigației. Interpretarea rezultatului obținut în context clinic se face numai în urma unui consult ce va fi achitat separat.


Medicina generală se ocupă cu furnizarea măsurilor generale de prevenție către populație, diagnosticul și tratamentul bolilor acute și cronice.

Medicii generaliști sunt pregătiți să ofere îngrijire pacienților indiferent de vârstă. Astfel, medicina generală include tratamentul pentru adulți, adolescenți și copii. Unii medici generaliști pot alege să devină medici de familie, tratând pacienți de toate vârstele și genurile.

Un medic generalist va asigura tratamentul bolilor acute care nu pun în pericol viața, depistarea timpurie și trimiterea la un medic specialist pentru pacienții cu boli grave și îngrijire preventivă. Aceștia cunosc foarte bine toate tipurile de ramuri ale medicinei, de aceea medicul generalist poate trata o gamă largă de afecțiuni. 

Ei sunt calificați să se ocupe de cazuri legate de menținerea sănătății, prevenirea bolilor și continuitatea îngrijirii pentru a stabiliza starea de sănătate a unui pacient. 

Prețul nu include eventualele investigații suplimentare de specialitate efectuate de medicul examinator în cadrul consultației.

Programare online
Programează-te
Close


Câmpurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.