Quick Access

Medsana Specialități medicale - Stomatologie - Cosmetică dentară

Stomatologie - Cosmetică dentară
Pentru a efectua o programare, vă rugăm selectați investigațiile dorite, precum și clinica în care doriți sa mergeți.

INVESTIGAȚII ȘI ANALIZE
Preț
Alege
SELECTEAZĂ CLINICA
Administrare gel fluorizare - un flacon
180.00 lei
Albire dinte devital (per dinte)
380.00 lei
Fluorizare în cabinet (pe ambele arcade)
240.00 lei
Gutiera de contentie /arcada
400.00 lei
Gutieră în cabinet/dinte
85.00 lei
Gutieră pentru albire - 1 bucată
280.00 lei
Reparație perforații radiculare (0.5 g material)
470.00 lei
Reparație perforatii radiculare (1g material)
950.00 lei
Tratament stomatologic (gutieră separat)
1140.00 lei
Tratament stomatologic în cabinet cu lampă UV
1900.00 lei

* Interpretarea serviciului are natură pur medicală și analizează parametrii obținuți în urma investigației. Interpretarea rezultatului obținut în context clinic se face numai în urma unui consult ce va fi achitat separat.


Stomatologia cosmetică se ocupă de estetica dinților dumneavoastră. Albirea și îndreptarea dinților sunt proceduri comune în această categorie de stomatologie. 

Fațetele dentare și albirea dinților sunt două dintre tratamentele de cosmetică dentară medicală. Pe de altă parte, coroanele și punțile dentare, lipirea dentară, implanturile, inlay-urile și onlay-urile și protezele sunt toate proceduri dentare de restaurare.

Puteți vizita un dentist cosmetic pentru o varietate de motive, inclusiv:

  • Cariile dentare
  • Deteriorări/Leziuni (fisuri, crăpături etc.)
  • Dinți care sunt strâmbi
  • Decolorarea
  • Dinți lipsă

Persoanele care au dinții rupți, cariați, strâmbi sau decolorați pot avea dificultăți în a mânca și a vorbi. Alții pot suferi de o stimă de sine scăzută ca urmare a problemelor dentare. Astfel, pacientul poate dori efectuarea anumitor proceduri sau tratamente dentare.

Ce este gutiera dentară?

Gutierele dentare sunt folosite pentru a rezolva o varietate de probleme, însă principalul său rol este de a proteja dinți. Acestea pot fi utilizate noaptea pentru a evita scrâșnitul dinților. Alt rol al acestora este de albire a dinților (gutieră pentru albire).

Ce proceduri sunt incluse în stomatologia cosmetică?

Înainte de a efectua orice procedură dentară cosmetică medicală, dentistul va dori să se asigure că restul dinților dvs. sunt sănătoși. Prin urmare, dacă vreun dinte necesită plombări, tratamente de canal sau coroane, înainte de a efectua procedura cosmetică, trebuie să efectuați celelalte tratamente. 

Albirea dinților

Albirea dinților este una dintre cele mai populare proceduri de stomatologie cosmetică medicală. Tratamentele de albire includ tratamente de albire la cabinet și tratamente intensive care folosesc mulaje personalizate.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt învelișuri subțiri, albe, realizate din porțelan, rășină sau ceramică de uz medical. Acestea sunt realizate la comandă pentru fiecare pacient. Fațetele îmbunătățesc aspectul dinților ciobiți, decolorați, deformați sau strâmbi. 

Implanturile dentare

Sunt disponibile atât implanturi dentare restaurative, cât și cosmetice. Prin umplerea spațiului lăsat de un dinte îndepărtat sau pierdut, aceștia restabilesc capacitatea dvs. de a mușca. Fiind legat permanent de osul maxilarului, implantul se simte ca un dinte natural. 

Coroanele dentare protejează și restabilesc forma, dimensiunea, rezistența și aspectul unui dinte deteriorat sau cariat. Coroanele sunt folosite pentru a preveni fracturarea unui dinte slab și pentru a masca dinții deformați sau foarte decolorați.

Invisalign

Acest tratament utilizează o serie de tăvițe de aliniere din plastic transparent, făcute la comandă, pentru a îndrepta dinții. Spre deosebire de aparatele dentare metalice acestea sunt transparente permițându-vă să obțineți un zâmbet mai drept, fără a avea grija zilnică a suporturilor și a firelor.

 

*Clinicile Medsana oferă posibilitatea efectuării serviciului dorit doar București. Tarifele serviciului dorit pot fi regăsite mai jos, ex. administrare gel fluorizare poate fi regăsit la un preț de 120 de lei.

Tarifele serviciilor stomatologice sunt orientative. Costul final al tratamentului va fi comunicat după stabilirea planului de tratament, în cadrul consultației stomatogice.

Programare online
Programează-te
Close


Câmpurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.