Quick Access

Medsana Specialități medicale - Stomatologie - Profilaxie dentară

Stomatologie - Profilaxie dentară
Pentru a efectua o programare, vă rugăm selectați investigațiile dorite, precum și clinica în care doriți sa mergeți.

INVESTIGAȚII ȘI ANALIZE
Preț
Alege
SELECTEAZĂ CLINICA
Detartraj ultrasunete pe arcadă
185.00 lei
Detartraj ultrasunete pe un nr. limitat de dinți
40.00 lei
Detartraj ultrasunete+periaj profesional+ lustruirea suprafețelor dentare
360.00 lei
Tratament Air - flow
180.00 lei

* Interpretarea serviciului are natură pur medicală și analizează parametrii obținuți în urma investigației. Interpretarea rezultatului obținut în context clinic se face numai în urma unui consult ce va fi achitat separat.


Ce este profilaxia dentară?

Acest tip de procedură presupune curățarea dinților și inspectarea cavității bucale pentru a depista din timp apariția eventualelor probleme, cum ar fi boli parodontale și a gingivitei.

Ce presupune tratamentul de profilaxie dentară?

Profilaxia poate fi efectuată fie în cadrul unei vizite stomatologice uzuale, fie, dacă este necesar, sub anestezie generală.  Aceasta din urmă este întâlnită în mod special în cazul în care pacientul a fost diagnosticat cu o boală parodontală severă sau este suspect de această boală. 

La ce să vă așteptați în timpul consultației de profilaxie dentară?

Profilaxia dentară este o procedură de rutină, preventivă. Medicul stomatolog va actualiza istoricul dumneavoastră medical pentru a vedea dacă au existat schimbări în starea dumneavoastră de sănătate, cum ar fi sarcina, un nou diagnostic, medicamente sau orice altă schimbare apărută de la ultimul consult. Ca măsură preventivă, va face, de asemenea, o examinare fizică și vizuală a gurii și a gâtului dumneavoastră pentru a depista din timp orice altă problemă. 

Tarifele serviciilor stomatologice sunt orientative. Costul final al tratamentului va fi comunicat după stabilirea planului de tratament, în cadrul consultației stomatologice.

 

Programare online
Programează-te
Close


Câmpurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.