Quick Access

CENTRUL MEDICAL MEDSANA, PARTENER ÎN PROGRAMUL MATERNA BUCUREȘTI


tagline

BIOPSIA TIROIDIANĂ PRIN PUNCȚIE ASPIRATIVĂ CU AC FIN - O METODĂ SIGURĂ PENTRU EVALUAREA NODULILOR TIROIDIENI


tagline
Noile Abonamente Corporate Medsana

ERGO | VITAL | PRIME  | OPTIMUM


tagline

ABONAMENTE PENTRU PERSOANE FIZICE MEDSANA

MediKids, pentru copii și MediCheck, pentru adulți


tagline
Medicii Medsana pot avea acces la istoricul medical al pacientului înainte de consultația programată

Regăsiți mai jos pașii care trebuie urmați pentru trimiterea dosarului medical


tagline
Medsana are acum servicii de recoltare la domiciliu

Ca să poți sta liniștit acasă.


tagline
NutriNext

Teste de nutrigentetică care îți spun totul despre sănătatea ta!


tagline
Oferă-i copilului tău un început de viață sănătos!

Efectuează testele prenatale non invazive PrenatalSafe


tagline
Despre noi

tagline
25

ani de experiență

1 900 000

pacienți

150

medici colaboratori

2 000

teste de laborator

45

specialități medicale

Prevenție

Centrul Medical Medsana este recunoscut pentru implicarea sa în campanii de educare și prevenție. Fie că vorbim de programe de profilaxie dedicate unui anumit tip de companie de pe piața muncii sau vorbim de programe de profilaxie pentru depistarea cancerului de col uterin sau de sân dedicate femeilor sau de activități sezoniere promovate în clinicile noastre, toate acestea nu reprezintă decât dovezi ale faptului că nouă ne pasă de starea de sănătate a celor din jurul nostru.

De asemenea, Medsana oferă diverse pachete pentru verificarea și îmbunătățirea sănătății dumneavoastră și, pentru a preveni orice tip de afecțiune, un pachet de analize medicale.

Pentru a informarea pacienților noștri cu privire la diverse afecțiuni, în această pagină puteți regăsi și articole ce vă pot ajuta să înțelegeți simptomele/cauzele diagnosticului dumneavoastră.  

Echipa medicală
Noutăți

ATHENS MEDICAL GROUP

Athens Medical Group a fost fondat în 1984, cu scopul de a furniza servicii medicale de cea mai înalta calitate. Încă din primul an de funcționare, grupul a jucat un rol cheie în dezvoltarea sectorului de sănătate din Grecia. A fost primul jucător de pe piață care a introdus echipamente medicale performante și a dezvoltat parteneriate cu oameni de știință recunoscuți la nivel internațional, oferind astfel servicii medicale similare cu cele oferite la spitale internaționale de top.

În Grecia, Athens Medical Group deține 8 spitale ultramoderne cu o capacitate de spitalizare de 1.200 de paturi, colaborează cu peste 2.800 de medici suprapecializați și are peste 3.000 de angajați permanenți. 7 din aceste centre sunt localizate în Atena: Athens Medical Center, Paediatrics Clinic, GAIA Obstetrics și Gynecology Clinic, the Clinics of Psychiko, Paleo Faliro, Peristeri și Dafne. Cel de-al 8-lea spital se numește European Interbalkan Medical Center, este localizat în nordul Greciei, în Salonic, și este considerat, potrivit Medical School of the UK’s Imperial College, „cel mai bun spital ultramodern din Europa”.

Centrul Medical Medsana a fost fondat în anul 1996 cu scopul de a oferi servicii medicale de excelență. Suntem recunoscuți atât pentru deschiderea primei clinici private, cât și pentru introducerea conceptului de abonament de sănătate dedicat companiilor.

25 de ani mai târziu, suntem mândri să avem o echipa medicală cu peste 150 de medici colaboratori fără de care comunitatea noastră nu ar fi existat astăzi. De asemenea, suntem mândri să ne numărăm printre acele centre medicale alese de români, atât în București, cât și în Ploiești.

home