Quick Access
Laborator analize medicale - Diagnostic prenatal - lichid amniotic

Genetica este o ramură a medicinii care a cunoscut cele mai mari și mai rapide progrese în ultimii ani. Rezultatele unui test genetic pot influența alegerea unei persoane în legătură cu starea să de sănătate  și controlul bolii acesteia, precum și luarea unor decizii informate.

Diagnosticul genetic nu depinde întotdeauna de testările genetice.  Acesta poate fi suspectat și prin examen fizic, combinat cu date de istoric familial, teste biochimice uzuale, examinări radiologice, ecografice și electrofiziologice.

Testele genetice se clasifică în teste de screening: prenatale și neonatale, teste diagnostice, teste predictive: presimptomatice (când o persoană sănătoasă este testată pentru o boală cu debut tardiv) și de predispoziție genetică (când se determină riscul crescut sau scăzut al unei persoane de a dezvoltă o boală) și teste reproductive (testarea stării de purtător pentru o boală genetică, testarea prenatală diagnostică și testarea preimplantatorie realizată în combinație cu fertilizarea în vitro).

Acuratețea diagnosticului genetic final obținut va depinde de recomandarea corectă a testelor specifice, care nu întotdeauna vor fi cele mai noi și mai scumpe. Consilierea genetică joacă un rol important în selecția testărilor genetice potrivite și interpretarea corectă a rezultatelor, stabilirea planului de tratament și implicațiile pentru alți membri ai familiei.

Diagnostic prenatal - lichid amniotic
Pentru a efectua o programare, vă rugăm selectați investigațiile dorite, precum și clinica în care doriți sa mergeți.

INVESTIGAȚII ȘI ANALIZE
Pret
Alege
SELECTEAZĂ CLINICA
AMNIO-PCR (Detecția aneuploidiilor cromozomiale 13,18, 21, X, Y)
400.00 lei
CARIOTIP CONVENTIONAL DIN LICHID AMNIOTIC (Amnio PCR+ delta F508 +Cariotip)
1180.00 lei
Cariotip din lichid amniotic
830.00 lei
Cariotip din sânge fetal
830.00 lei
Cariotip molecular (array CGH) din lichid amniotic sau vilozități coriale
2075.00 lei
CARIOTIP MOLECULAR (arrayCGH) DIN LICHID AMNIOTIC, AMNIO-PCR, fibroză chistică - 50 mutații comune, atrofie musculară spinală
3600.00 lei
CARIOTIP MOLECULAR (arrayCGH) DIN LICHID AMNIOTIC, AMNIO-PCR, fibroza chistică - mutația F508del
2075.00 lei
Cariotip molecular, fibroză chistică - 50 mutații comune ale genei CFTR, atrofie musculară spinală din lichid amniotic sau vilozități coriale
3265.00 lei
PRENATALSCREEN 3 - NGD PANEL -744 gene
3740.00 lei
Testare prenatală - Detecție rapidă a aneuploidiilor cromozomiale (QF - PCR) - cromozomii 13, 18, 21, X si Y
350.00 lei

* Interpretarea serviciului are natură pur medicală și analizează parametrii obținuți în urma investigației. Interpretarea rezultatului obținut în context clinic se face numai în urma unui consult ce va fi achitat separat.

Programare online